1.A, C, E, G, ? (letter series)
Ans:I
2.B, D, F, H, ? (letter series)
Ans:J
3.A, B, D, G, K, ? (letter series)
Ans:P
4.Z, X, V, T, ? (letter series)
Ans:R
5.A, Z, B, Y, C, X, ? (letter series)
Ans:D
6.AZ, BY, CX, ? (letter series)
Ans:DW
7.C, F, I, L, ? (letter series)
Ans:O
8.A, D, G, J, ? (letter series)
Ans:M
9.B, E, H, K, ? (letter series)
Ans:N
10.Z, W, T, Q, ? (letter series)
Ans:N
11.Dog : Puppy :: Cat : ?
Ans:Kitten
12.Hand : Glove :: Foot : ?
Ans:Sock
13.Bird : Nest :: Bee : ?
Ans:Hive
14.Teacher : School :: Doctor : ?
Ans:Hospital
15.Pen : Write :: Knife : ?
Ans:Cut
16.Day : Sun :: Night : ?
Ans:Moon
17.Book : Author :: Painting : ?
Ans:Painter
18.Fish : Water :: Bird : ?
Ans:Air
19.King : Throne :: Judge : ?
Ans:Bench
20.Cow : Calf :: Horse : ?
Ans:Foal