English language Bits

1.Same meaning word for 'Scene'

Ans:Picture

2.Same meaning word for 'Farthest'

Ans:Extreme

3.Similar meaning word for 'Matter'

Ans:Problem

4.Similar meaning word for 'Expense'

Ans:Cost

5.Similar meaning word for 'Sign'

Ans:Indication

6.Opposite word for 'Spoils'

Ans:Recovers

7.Opposite word for 'Unnecessary'

Ans:Essential

8.Opposite word for 'Gruff'

Ans:Friendly

9.Opposite word for 'Outrageous'

Ans:Commendable

10.Opposite word for 'Awake'

Ans:Asleep

11.Similar meaning word for 'Extricated'

Ans:Extracted

12.Similar meaning word for 'Circumscribes'

Ans:Confines

13.Similar meaning word for 'Raised'

Ans:Collected

14.Opposite word for 'Inflated'

Ans:Shrunken

15.Opposite word for 'Lax'

Ans:Strict

16.Same meaning word for 'Scene'

Ans:Picture

17.Same meaning word for 'Farthest'

Ans:Extreme

18.Similar meaning word for 'Matter'

Ans:Problem

19.Similar meaning word for 'Expense'

Ans:Cost

20.Similar meaning word for 'Sign'

Ans:Indication