English language Bits

81.Choose the correctly spelt word: Definately / Definitely / Definitly.

Ans:Definitely

82.Choose the correctly spelt word: Seperate / Separate / Saparate.

Ans:Separate

83.Choose the correctly spelt word: Occassion / Occasion / Ocassion.

Ans:Occasion

84.Choose the correctly spelt word: Neccessary / Necesary / Necessary.

Ans:Necessary

85.Choose the correctly spelt word: Priviledge / Privilege / Privelege.

Ans:Privilege

86.Choose the correctly spelt word: Maintainance / Maintenance / Maintenence.

Ans:Maintenance

87.Fill in the blank: She is good ___ mathematics.

Ans:at

88.Fill in the blank: He has been living here ___ 2010.

Ans:since

89.Fill in the blank: The book is ___ the table.

Ans:on

90.Fill in the blank: I am fond ___ music.

Ans:of

91.Fill in the blank: He is afraid ___ dogs.

Ans:of

92.Fill in the blank: Please wait ___ me at the station.

Ans:for

93.Fill in the blank: The train arrived ___ time.

Ans:on

94.Fill in the blank: She insisted ___ going with us.

Ans:on

95.What is the plural of "Datum"?

Ans:Data

96.What is the plural of "Phenomenon"?

Ans:Phenomena

97.What is the plural of "Radius"?

Ans:Radii

98.What is the plural of "Ox"?

Ans:Oxen

99.What is the plural of "Mouse"?

Ans:Mice

100.What is the plural of "Analysis"?

Ans:Analyses