English language Bits

41.Synonym of "Candid".

Ans:Frank / Honest

42.Synonym of "Diligent".

Ans:Hardworking

43.Synonym of "Eloquent".

Ans:Fluent / Expressive

44.Synonym of "Fragile".

Ans:Delicate / Brittle

45.Synonym of "Genuine".

Ans:Real / Authentic

46.Synonym of "Hostile".

Ans:Unfriendly / Aggressive

47.Synonym of "Immense".

Ans:Huge / Vast

48.Synonym of "Jovial".

Ans:Cheerful / Merry

49.Synonym of "Keen".

Ans:Eager / Sharp

50.Synonym of "Lucid".

Ans:Clear / Understandable

51.Antonym of "Ancient".

Ans:Modern

52.Antonym of "Barren".

Ans:Fertile

53.Antonym of "Cautious".

Ans:Reckless

54.Antonym of "Dense".

Ans:Sparse

55.Antonym of "Expand".

Ans:Contract

56.Antonym of "Feeble".

Ans:Strong

57.Antonym of "Generous".

Ans:Stingy / Miserly

58.Antonym of "Humble".

Ans:Arrogant / Proud

59.Antonym of "Innocent".

Ans:Guilty

60.Antonym of "Liberty".

Ans:Slavery / Captivity