341.Which of the following was the theme of World Health Day 2018?
Ans:Universal Health Coverage
342.From which State was AFSPA withdrawn by the Govt after about 27 years in April 2018?
Ans:Meghalaya
343.Who won the gold medal in women's singles badminton in Commonwealth Games 2018?
Ans:Saina Nehwal
344.DARPAN is a digitization project launched by which of the following departments?
Ans:Posts
345.Which film has been awarded the National Award for the Best Popular Film for 2017?
Ans:Dhappa
346.Which state banned single use plastic water bottles in all government offices?
Ans:Haryana
347.Which beach has got Asia's the first 'Blue Flag' certification?
Ans:Chandrabhaga
348.In Telangana the number of villages are high in?
Ans:Badradri Kothagudem
349.Who was the founder of the Ikshvakus family?
Ans:Vasisthaputra Sri Santamula
350.Who is the author of Tariq-e-Ferishta ?
Ans:Ferishta
351.The science that deals with the study of inscriptions in known as.
Ans:Epigraphy
352.Who constructed Kailasanatha temple at Ellora ?
Ans:Krishna - I